Wat je moet weten voordat je thuis kweken gaat

Wat je moet weten voordat je thuis kweken gaat

 

Als je aan het thuis kweken begint, net zoals ik enkele maanden geleden, dan komt er een heel aantal dingen bij kijken waar je echt even aan moet denken. Ik moet zeggen erg tevreden te zijn met alle begeleiding die ik van het internet heb ontvangen. Als je goed zoekt is er op allerlei websites namelijk genoeg te vinden over het hele concept van zelf kweken. Het is niet moeilijk, maar je moet wel weten waar je aan moet denken.

 

Lees je van tevoren goed in

 

Daar blijft het overigens niet bij want ook is het handig te weten waar je de beste spullen kunt aanschaffen. Ik denk zelf dat je het meeste voordeel hebt bij de Grow Expert, dat is de online winkel waar ik eigenlijk alle spullen heb aangeschaft, zoals de kweektent, de druppelaars, de lichten en dergelijke. Ze hebben inderdaad echt de expertise in huis je aan de beste materialen te helpen en bovendien liggen de prijzen er laag, wat het voor de startende kweker dus nog eens aantrekkelijker maakt om er helemaal voor te gaan. Ikzelf had binnen enkele maanden mijn investeringen er al uit en vanaf nu af aan heb ik er dus oprecht alleen nog maar voordeel van en bij.