Het elektronisch roken is de nieuwe trend

Het elektronisch roken is de nieuwe trend

 

Je kan het nog zo gek niet bedenken of je ziet er iedereen mee lopen. Ik had het in de eerste instantie totaal niet verwacht maar merk het maar al te goed dat ik het graag eerder had willen doen. Zo voel ik me eigen een stuk beter nadat ik de sigaret heb aangeschaft waar ik dan ook diverse smaken in kan toevoegen zonder dat ik het niet lekker vind.

 

De nep sigaret werkte heel erg goed bij mij

 

Nu dat ik het zelf heb gekocht weet ik het maar al te goed dat het ook nog eens goed werkt bij mij. Ik verander wekelijks van de smaken en merk het erg goed aan me eigen dat ik echt kan stoppen met roken en dan over kan gaan naar het elektronisch roken. Sinds dat ik echt gestopt ben met roken voel ik me eigen ook wat beter en kan de smaken van het eten iets beter op de juiste plek krijgen. Aangezien de horeca mijn vak is probeer ik het vol te houden en kan zo de gasten voorzien van de beste smaken. Gelukkig heb ik het toch nog gevonden en hoef me nu geen zorgen meer te maken.