De Quooker cube

quooker cube

Er zijn verschillende quookers, zo heb je onder andere ook de quooker cube, deze kraan geeft warm,koud, bruisend, en kokend water. om bruisend water te krijgen druk en draai je 1 keer, kokend water tap je door 2 keer te drukken en te draaien. Een quooker kan in elke keuken geplaatst worden of dit nou een oudere keuken is of een gloednieuwe keuken, deze kranen kunnen makkelijk gemonteerd worden zonder dat er een extra kraangaat gebooord hoeft te worden. Je bespaard veel tijd en moeite door deze Quooker cube en dat vindt iedereen fijn natuurlijk.

Voordelen

1 van de grote voordelen van een Quooker cube is dat het gefilterd water geeft, dit houdt in dat het beter smaakt en ook lekkerder, en het heeft veel gezondheidsvoordelen ook is het goedkoper dan flesjes water kopen in de supermarkt. Een ander voordeel is het bruisende water, hiermee kan je heerlijke limonades maken of alcoholische dranken. Wil je liever een kraan met een flexibele slang dan is de Quooker flex een betere keuze, dan kan je makkelijker de afwas doen en ook de groenten goed wassen.

Het is dus echt een luxeproduct maar het geeft je erg veel gemak. De voordelen zijn goed te merken, je kan zoveel zo snel maken dat je niet meer zonder wilt als je het eenmaal hebt. De quooker kraan is het geld dubbel waard door de gemakkelijkheid die het je geeft. dus niet twijfelen als je er 1 wilt.