Zeecontainer huren om in te schaften

Eindelijk is de bouw van mijn eigen huis begonnen. Na jaren bezig zijn geweest met het bedenken en opzetten van de bouw van mijn eigen ontworpen huis is vorige week de eerste paal de grond ingeslagen. Ik ben dan ook reuze enthousiast da het eindelijk is begonnen. Er zal de komende maanden door veel verschillende bouwvakkers aan mijn droomhuis gewerkt worden. Om deze bouwvakkers een zo gunstig mogelijke werkomgeving te bieden ik gekeken of ik een zeecontainer huren kon waar ze in kunnen schaften.

 

Netjes afgeleverd en ook weer opgehaald


Gisteren is de vooraf geprepareerde zeecontainer afgeleverd door Hoek Containerbedrijf bv. Je kan bij dit bedrijf een zeecontainer huren maar je kan er ook één kopen. Omdat ik hem maar tijdelijk nodig heb heb ik gekozen om er één te huren. De zeecontainer is door de leverancier vooraf al aangepast en helemaal ingericht als schaftkeet. Ze hebben er een deur en ramen in gemaakt. Zelf heb ik hem gezellig ingericht met een tafel, stoelen en een koelkast. Zo kunnen de bouwvakkers, met hun vieze schoenen en kleding, mooi in de schaftkeet eten. Als de bouw van mijn huis afgerond is komt Hoek Containerbedrijf de zeecontainer ook weer ophalen.