Woonwinkel in Hilversum met het beste assortiment

woonwinkel in Hilversum

Woonwinkel in Hilversum Een tijdje geleden ben ik in een woonwinkel in Hilversum geweest met een gigantisch assortiment. Ongeveer een maand geleden ben ik verhuisd en ik zit nog volop in het proces van het inrichten. Ik vind dit zelf redelijk lastig, dus daarom heb ik een goede vriendin gevraagd om mij hierbij te helpen. Zij heeft hiervoor gestudeerd en weet er daardoor ongelofelijk veel van. Ik vind het fijn als zij aan mijn zijde is, want op die manier weet ik zeker dat ik geen miskoop doe. Ik ben in mijn vorige woning wel eens thuisgekomen met een roze fauteuil waarvan ik dacht dat hij mooi zou staan. Dat was dus zeker niet het geval en was uiteindelijk dan ook zonde van mijn geld.

Een super leuke woonwinkel in Hilversum

Woonwinkel in Hilversum

Deze vriendin was ook degene die mij vertelde over deze woonwinkel in Hilversum. Zij had hier zelf ook verschillende meubelstukken vandaan en die vond ik allemaal erg mooi. De stijl waar ik voor wilde gaan was voornamelijk industrieel, maar dan zonder dat het kil wordt. Dit gebeurt nogal snel als je veel gebruik maakt van ijzer, dus met behulp van accessoires wilden wij het warme gevoel ook aan mijn interieur toevoegen. Hiervoor hebben wij veel kaarsen en dingen van natuurlijke materialen gekocht.

Mijn beste aankopen

Naast dat ik veel kleine spullen heb gekocht bij deze woonwinkel in Hilversum heb ik hier ook grotere dingen aangeschaft. Een mooie bank kan natuurlijk niet missen in een woonkamer en ik kwam hier toevallig echt de perfecte tegen. Die kon ik natuurlijk niet laten staan, dus deze heb ik direct besteld. Binnen de kortste keren werd hij afgeleverd en kon ik alle ruimtes helemaal af gaan maken. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en kan het dan ook iedereen aanraden om hier eens langs te gaan!