Woningborg Groep

Woningborg Groep

Woningborg Groep

De Woningborg Groep kan ervoor zorgen dat iedereen die in Nederland woont, ook goed kan wonen. Zij kunnen namelijk diverse garanties verstrekken aan kopers van nieuwbouwwoningen en zakelijke opdrachtgevers. Voor de kopers is het belangrijk dat een project ook helemaal wordt afgemaakt, ook wanneer een bouwonderneming in deze periode failliet zal gaan. De Woningborg zal er dan voor zorgen dat de bouw gewoon door blijft gaan. Er zal dan in dit geval een schadeloosstelling verstrekt worden.

Niet alleen bij de aanbouw van een nieuwbouw kan je van dit bedrijf een waarborg ontvangen. Ook bij schadeherstel is het mogelijk om hier aan te kloppen.

Goede hulp van de Woningborg Groep gekregen

Voor een paar jaar terug hadden wij de sleutel van onze eerste eigen woning gekregen. Vanaf dat moment is de ellende ook begonnen. Het ene probleem volgde op het andere. Wij vonden veel gebreken aan deze woning en met de aannemer schoten wij niet veel op. De vele gebreken aan onze woning kwamen pas veel later na de oplevering naar voren. Ze worden ook wel de verborgen gebreken genoemd. Omdat het onze eerste aankoop was en wij dit niet eerder hadden meegemaakt, wisten wij niet meteen wat wij moesten doen. Gelukkig heeft de Woningborg ons hier verder mee geholpen. Inmiddels zijn de gebreken aan onze woning verholpen en dat hebben wij te danken aan de Woningborg.