Waarom een M&C cilinderslot de beste beveiliging biedt!

cilinderslot

Wil je een cilinderslot bestellen om jouw woning beter te beveiligen? Dan is een M&C cilinderslot de ideale optie. Wij vertellen jou graag meer over dit merk cilindersloten.

Soorten M&C cilindersloten

M&C cilindersloten zijn er in diverse varianten, waardoor deze altijd op jouw deur past. Als eerste heb je ze in een halve cilinder, knopcilinder en dubbele cilinder. De dubbele cilinder is standaard en het meest gebruikte cilinderslot met aan beide kanten een sleutelgat. De halve cilinder heeft aan één kant een sleutelgat en is daarom heel goed geschikt voor kastdeuren of als bijzetslot. De knopcilinder is vooral eenvoudig in gebruik, heeft aan de binnenkant van de deur een knop en aan de buitenkant van de deur een sleutelgat. Zo kan je de deur eenvoudig zonder sleutel openen als er iemand aan de deur staat. Als de deur dichtvalt is deze ook weer beveiligd. 

Daarnaast heb je de M&C cilindersloten in verschillende maten. De standaardmaat is 32/32, wat betekent dat de lengte vanaf het boutgat van de cilinder 32 mm naar links en 32 mm naar rechts is. Om de juiste maat te weten dien je de oude cilinder te verwijderen en op te meten. Verder heb je de cilindersloten met een SKG 2 en 3 keurmerk, waarbij de cilindersloten met SKG2 keurmerk van M&C minimaal 3 minuten beveiligd zijn en met SKG3 keurmerk minimaal 5 minuten, beide tegen alle inbraakmethodes. Verder heb je ze met diverse sleutels. Zo heeft de M&C Color gekleurde sleutels, waardoor ze duidelijk opvallen en je altijd weet welke van jou is. Deze sleutels en die van de M&C Condor zijn keersleutels en passen dus op 2 manieren in het slot. De sleutels van M&C Matrix zijn snijsleutels en kunnen er dus maar op 1 manier in.

De voordelen ervan

De M&C cilindersloten bieden vele voordelen. Zo krijg je bij dit slot, indien je deze besteld bij Toplock, een gratis sleutelhanger naar keuze erbij. Daarnaast is gelijksluiting mogelijk, wat betekent dat je meerdere cilindersloten van dit merk met één en dezelfde sleutel kan bedienen. Zo voorkom je een zware sleutelbos en het zoeken naar de juiste sleutel. Ook beschikken ze allemaal over een certificaat, wat betekent dat ze alleen op vertoon van de pas bijgemaakt kunnen worden. Als je dus op vakantie of een dag weg bent en je leent jouw sleutel uit aan de schoonmaakster, de buren of iemand anders, dan hoef je je geen zorgen te maken over dat zij de sleutel bij zullen maken. Daarnaast zijn de M&C cilindersloten kwalitatief hoogwaardig en bieden zij de optimale beveiliging voor jouw woning.

Welke moet ik kiezen?

Van het merk M&C zijn er twee varianten die het beste zijn. Dit is het M&C Condor en M&C Matrix cilinderslot, beide met een SKG*** keurmerk. Het verschil is dat de M&C Condor over keersleutels beschikt. Verder zijn ze in principe hetzelfde. Deze sloten zijn zo goed, doordat ze nagenoeg onbreekbaar zijn, ook zonder deurbeslag. Dit komt door de hardstalen brug in het cilinderslot. Wel is het belangrijk om het cilinderslot minimaal één keer per jaar te onderhouden met slotenspray, niet met WD-40. Zo blijft het slot goed werken en doe je er langer mee. Een nieuw slot kopen is namelijk zonde van je geld. Verder kan je de M&C cilinder het beste bestellen bij Toplock, aangezien zij hierin gespecialiseerd zijn en jou dus het beste advies kunnen geven. Bovendien heb je hier vanaf 50 euro al gratis verzending en zijn deze sloten voordelig en kwalitatief zeer sterk. De sleutels en cilinders van M&C kunnen bij Toplock eventueel ook bijgemaakt worden. Bestel daarom nu jouw cilinderslot(en) voor een optimaal beveiligde woning!