Voordelige led tl buizen

letsleds-logo

Voor in de schuur wilde ik graag nieuwe led tl buizen bestellen. Op het internet staan natuurlijk ontzettend veel aanbieders. Na een aantal aanbieders met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij LetsLeds. Zij beschikken namelijk over goede recensies, scherpe prijzen en topkwaliteit. Dat is natuurlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf.

Het is natuurlijk de vraag of dit goed uitpakt, maar ze hebben hun naam waargemaakt. Zo bestelde ik voor 16:00 vijf led tl buizen en kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al binnen. Aangezien mijn bestelling boven de €75,- uitkwam kreeg ik de bezorgkosten gratis. Een prima deal als je het mij vraagt!

Een uitgebreid assortiment

LetsLeds beschikt over een gigantisch assortiment. Zij hebben daadwerkelijk alles! Het is daarom ook zeker de moeite waard om een keer de website te bekijken. De producten hebben allemaal een duidelijke omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Tevens hebben alle producten een lange levensduur en bespaar je tot wel 50% op je energieverbruik. Je zult dus aan het einde van de maand een stuk lagere energiekosten krijgen. Heb je over een bepaald product vragen dan kan je telefonisch contact opnemen of via de helpdesk chatten. Uiteraard kan je ook fysiek de showroom bezoeken.