Voor de echte tuinliefhebbers

tuinkamers

Ben je een echte tuinliefhebber dan kun je niet om tuinkamers heen, hierdoor heb je de mogelijkheid om zowel in de zomer als de winter te genieten van je tuin. Prachtig uitzicht op de kleuren van je tuin, in het voorjaar pak je tevens de eerste zonnestralen mee en zie je alles in bloei komen. Kortom je geniet optimaal, want ook in de winter kun je het comfortabel maken met verwarming en verlichting. Heerlijk uit de wind maar wel het gevoel alsof je in de tuin zit.

Waarom een kamer in de tuin?

Je vraagt je vast af waarom je gebruik moet maken van een kamer in de tuin, bij een overkapping heb je nog altijd te maken met weersomstandigheden als regen en wind. Met een tuinkamer ben je hiervan niet afhankelijk, de zijkanten en de voorkanten zijn in de meeste gevallen dichtgemaakt met glas. Naar keus kun je kiezen voor vaste panelen, een schuifpui of glazen delen die je open en dicht kunt schuiven. Een combinatie van de verschillende opties is natuurlijk ook mogelijk.

tuinkamers

Constructie van aluminium

De constructie van een tuinkamer is van aluminium, wel heb je de keuze van welk materiaal je het dak wilt laten uitvoeren. Dit kan zowel van glas als van polycarbonaat, de kamer is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naar gelang het budget kun je een keuze maken uit de Greenline, Profiline of de Cube serie, een ding hebben ze gemeen dat is de perfecte kwaliteit. Welk model je ook kiest, Verasol staat garant voor een mooie afwerking voor jarenlang plezier.