Voor de beste senioren hulp ga je naar seniorenhulp Nederland!

We hebben in Nederland vaak het probleem dat er steeds meer ouderen in de steek worden gelaten. Seniorenhulp Nederland is de beste optie als het gaat om het verzorgen van senioren.

Wie zijn wij ?

Seniorenhulp Nederland is in het jaar 2008 opgericht door de eigenaar Kris. In 2001 is Kris mee gaan helpen in het familiebedrijf. Jaren later besloot Kris om een eigen bedrijf op te richten en zo zelfstandig verder te gaan. Tijdens zijn opleiding op het HBO ( Small Business en Retail management ) heeft hij een uitgebreid marktonderzoek gezien waarin er behoefte was aan doorontwikkelingen in de branche, vanuit daar zag hij dat er behoefte nodig  was aan doorontwikkeling in de branche: een verhuisbedrijf dat veel meer doet voor senioren en nabestaanden dan reguliere verhuisbedrijven. Vanuit dat onderzoek is Seniorenhulp Nederland ontstaan.

Wat doen wij ?

Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen/senioren,(schoon)ouders,hulpbehoevenden,mindervaliden en gehandicapten. Seniorenhulp Nederland is ook onderscheidend van het manier van werken dan andere verhuisbedrijven. Met onze manier van verhuizen is het de bedoeling dat u zo min mogelijk mee helpt verhuizen, wij doen de dingen waar u minder goed in bent of niet in staat bent om te doen.

Wat zijn onze mogelijkheden ?

  • Het selecteren en markeren van te verhuizen goederen
  • Schematisch inrichten van uw nieuwe woning
  • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen
  • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen
  • Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen