Vleugelmoeren

Een vleugelmoer (ook wel vlindermoer genoemd) is een bijzondere moer, speciaal aangepast aan de mensenhand. Door de vleugels is deze moer namelijk gemakkelijk met de hand los of vast te draaien, met gebruik van je duim en wijsvinger. Er is dus geen sleutel of ratel nodig bij een vleugelmoer. Voor extra versteviging is het wel beter om na het aandraaien met de hand, de vleugelmoer nog even extra aan te draaien met een tang, om zodoende een stevige verbinding te krijgen. Een vleugelmoer wordt altijd gebruikt in combinatie met een metrische draad. Op bijvoorbeeld wat oudere fietsen vind je vaak vleugelmoeren als wielbevestiging.

Waar koop je vleugelmoeren?

Bij Bevestigingsexpert.nl kan je wel twintig soorten vleugelmoeren kopen in allerlei soorten en maten. Zij hebben vleugelmoeren van staal, roestvrij staal en verzinkt staal. De diameter varieert van drie tot en met zestien millimeter. De vleugelmoeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en direct uit voorraad leverbaar. De vleugelmoeren worden per doos geleverd. Hoeveel er in een doos gaat hangt uiteraard van de maat af die je bestelt. Bij Bevestigingsexpert.nl is bij een aankoop van 75 euro of meer, de verzending gratis en als je vóór 16:00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis. Daarnaast heb je veertien dagen bedenktijd. Al met al een goede service.

Heb je hulp nodig?

Door zoekfilters in te bouwen in hun website, heeft Bevestigingsexpert.nl het je gemakkelijk gemaakt om alles te kunnen vinden in de webwinkel. Kom je er toch niet uit? Bel of e-mail dan voor een advies op maat.

Waarom Bevestigingsexpert.nl?

In Bevestigingsexpert.nl heb je de ideale partner gevonden voor het goed uitvoeren van jouw klus. Ze hebben alles in huis aan kennis en ervaring om jou uitstekend van dienst te zijn met vakkundig advies. Hun brede assortiment aan hoogwaardige producten voldoen daarnaast aan alle wettelijke eisen.