Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

 

Er bestaat een website waarop je allerlei sim only abonnementen naast elkaar kunt leggen en je zodoende handig inzichtelijk kunt krijgen met welk abonnement je het voordeligst uit bent. Dat is heel handig, aangezien je jezelf hier op maandelijkse en op jaarlijkse basis flink veel geld kunt zien te besparen. Ikzelf had bijna de fout gemaakt mee te gaan in wat mijn huidige provider me als aanbod deed na het aflopen van mijn abonnement. Het moge duidelijk zijn dat je dan altijd enkele opties hebt namelijk, want je kunt er voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten met een compleet nieuwe telefoon. De meeste mensen doen dit omdat het voordelig lijkt, je krijgt een gloednieuwe telefoon met een betaalbaar abonnement. abonnementen vergelijken

 

Ik ben blij dit voordeel ontdekt te hebben

 

Voor mij hoefde dit echter niet, want ik was niet geïnteresseerd in een nieuwe telefoon. De mijne deed het namelijk nog prima en ik vind het echt wel een beetje zonde om een nog goed werkzaam artikel zomaar weg te doen, dat zit niet in mijn aard. Mijn provider deed me ook een voorstel tot behoud van de telefoon tegen een gereduceerd tarief. Wat ben ik blij dat ik nog eens rond ben gaan kijken naar andere sim only abonnementen, want daar ontdekte ik dat ik nog eens tien euro per maand goedkoper uit kan zijn. Zulk voordeel wil je graag vernemen natuurlijk, vandaar dat ik mijn ontdekking deel, in de hoop mijn lezers er een plezier mee te doen.