Vastgoed beheren is de tweede natuur van Marcel van Hooijdonk

Huis-kopen

Marcel van Hooijdonk is een gevestigde naam op het gebied van de vastgoedhandel in Nederland. Hij heeft inmiddels in meerdere steden in ons land woningen in de verhuur, zowel aan studenten als aan werkenden. Marcel van Hooijdonk koopt panden aan en gaat vervolgens aan de slag om deze grondig te renoveren. Als de opknapbeurt klaar is worden de woningen verhuurd. Vooral studenten kunnen vaak moeilijk aan woonruimte komen. Maar dit geldt inmiddels ook voor mensen met een modaal inkomen die niet in aanmerking komen voor een koophuis en die niet in staat zijn om een huur van meer dan 1000 euro per maand op te brengen.

Goede huisvesting moet voor iedereen bereikbaar zijn

Marcel van Hooijdonk is van mening dat iedereen in Nederland recht heeft op goede huisvesting die ook betaalbaar is. Daarom koopt hij panden op die soms al jaren leeg staan. Het gaat om onder andere winkels en kantoren die niet meer worden gebruikt. Deze panden hebben vaak een dusdanige oppervlakte dat er meerdere appartementen in kunnen worden gerealiseerd. Dat is precies wat Marcel van Hooijdonk doet. Hij zorgt ervoor dat er op die manier meer woningen beschikbaar komen op uitstekende locaties.

Een ondernemer in hart en nieren

Marcel van Hooijdonk is een ondernemer in hart en nieren. Als groot vastgoedbeheerder is hij natuurlijk klein begonnen. Het rendement wat hij uit zijn eerste pand haalde, investeerde hij weer in de volgende en de rest is geschiedenis. Door telkens de uitdaging aan te gaan heeft Marcel al veel mooie woonprojecten weten te realiseren en naar eigen zeggen staan er nog genoeg op de planning!