Tegels Duiven is er voor al uw tegels!

Wij van tegels Duiven leggen al tegels sinds 1998, wij hebben daarom een hoop ervaring en kennis opgedaan in de branche.Tegels Duiven wordt daarom gezien als een betrouwbare partner als het gaat om tegels leggen. Het lukt ons keer op keer om de klant tevreden te stellen met onze producten. Wij hebben daarom de klant haag in het vaandel zitten. Het is bij ons ook mogelijk om tegels te kopen. Wij van tegels Duiven hebben voor iedereen wel de juiste tegels, bij ons weet u zeker dat u kwaliteit tegels koopt!

Wij hebben voor iedereen wel wat in huis!

Bij tegels Duiven kunt u terecht voor allerlei soorten tegels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keramische tegels en tegels van natuursteen. Mocht u op zoek zijn naar mozaïektegels, dan vindt u bij ons gegarandeerd de juiste tegels. Wij hebben een erg mooi assortiment met voldoende variatie, voor iedereen is er wel de juiste tegel te vinden in ons assortiment. Wilt u de tegels van dichtbij zien? Kom gezellig langs bij onze showroom, waar onze expert u prima van dienst kunnen zijn.

Wij kunnen u prima helpen bij een renovatie!

We renoveren badkamers en toiletten, inclusief het sanitair, loodgieterswerk en elektraWij zijn ook gespecialiseerd in Spachtelputz en stukadoorswerk. Ook is het mogelijk om kleine verbouwingswerkzaamheden door ons te laten doen. Kortom bij ons kunt u terecht voor bijna alle klussen. Geen klus is voor ons te moeilijk of onmogelijk. Met ons bent u verzekerd van een goede afloop!