Ruime keuze aan Peuterbedden

Peuterbedden

Veel ouders vinden de overgang van een ledikant naar één van de vele peuterbedden een moeilijke stap. Dit houdt in dat jouw baby niet echt meer een baby is, maar inmiddels een peutertje is geworden. Ook wij als kersverse ouders hadden best wel een probleem met het maken van deze stap. Het wiegje waar ons kindje in lag kon echt niet meer en daarom moesten wij op zoek naar een ander bed.

Via de webshop van de Perfecthomeshop was deze stap eigenlijk helemaal niet erg, maar juist leuk. Want het assortiment wat hier te zien was, was erg leuk. De mooiste bedden kwamen tevoorschijn en kon er al van dromen om mijn kleine dreumes in zo een bed te zien slapen.

Peuterbedden

Via de Perfecthomeshop peuterbedden zoeken

De bovenstaande webshop heeft een zeer groot assortiment aan bedden. Het ene model is nog mooier dan het andere. Voorheen was de naam van dit bedrijf Just Dream, maar aangezien dit bedrijf meer in het assortiment heeft dan alleen maar bedden is deze naam veranderd in de Perrfecthomeshop. Een zeer leuke webshop waar je veel producten voor in huis kan kopen. Zeker de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen.

Inmiddels hebben wij van een lege slaapkamer een logeer kamer gemaakt. Hier hebben wij een bed neergezet die wij als logeerbed kunnen gebruiken. Onze zoektocht naar een leuk bed voor ons kind heeft meer opgebracht dan wij hadden verwacht. Want niet alleen voor ons kind zijn wij bijzonder goed geslaagd, ook het bed voor de logeerkamer hebben wij hier gekocht.