Mijn eigen hottub besteld bij easytubs

Al een aantal jaar loop ik met de gedachte om een hottub te kopen. Een goede vriend van me heeft er sinds een paar jaar één en ik ga vaak naar hem toe om samen de hottub in te gaan. We drinken dan een lekker biertje en zitten zo een hele avond in de hottub. Dit werkt heel ontspannend voor me dus laatst heb ik hem maar eens gevraagd war hij hem gekocht heeft. Hij gaf aan dat hij hem destijds bij easytubs uit Barneveld heeft gekocht. Omdat Barneveld wel redelijk dichtbij is heb ik vorige week besloten om zelf eens bij hun showroom te kijken.

Een ruim assortiment aan verschillende hottubs

Daar aangekomen was ik meteen onder de indruk van het grote assortiment van easytubs. Ik wist niet dat er zoveel verschillende hottubs bestonden. Gelukkig kon een medewerker van easytubs mij haarfijn uitleggen wat de verschillen waren. Zo hebben we samen de ideale hottub voor mijn situatie samengesteld. De prijs viel me reuze mee en daarom heb ik maar meteen een hottub besteld. Als het goed is wordt hij over twee weken bij mij thuis afgeleverd.