Knap je trap professioneel op

Traprenovatie

Ben je ook al jaren bezig om je trap weer netjes te krijgen, en heb je deze al meerdere keren geschilderd en blijft het resultaat teleurstellend? Misschien wordt het tijd om het aan te laten pakken door een professional, door specialisten die weten waar ze over praten en wat ze doen. Zodat je snel weer een mooie nieuwe trap hebt, en waar je jaren mee vooruit kunt zonder er weer tijd en energie in te steken. Met een traprenovatie heb je geen omkijken naar je trap die weer als nieuw wordt.

Traprenovatie

Bepaal zelf de uitstraling van je trap

Bij een traprenovatie bepaal jij zelf welke uitstraling je de trap wilt geven, ga je voor een moderne uitvoering met prachtige verlichting of een wat minder opvallend model. Samen met de specialist worden de mogelijkheden bekeken voor een mooie trap, en natuurlijk een trap die perfect past in je huidige situatie. Ook de accessoires zoals leuningen en verlichting kunnen eenvoudig worden meegenomen, om een compleet pakket te kunnen leveren.

Weer een splinternieuwe trap

Omdat er tijdens een traprenovatie gebruik wordt gemaakt van overzettreden, kun je altijd genieten van een geheel nieuwe trap. Ben je voorheen al bezig geweest met schilderen, en zijn daardoor de treden van de trap niet mooi meer? Geen probleem want door de nieuwe treden is daar niets meer van zichtbaar, je hebt na de renovatie een trap die eruit als een compleet nieuwe trap. Wat voor trap je ook hebt, je kunt deze altijd laten renoveren zodat je een mooi verzorgd exemplaar hebt.