Klus geklaard door de hulp van de ijzerhandel in Rotterdam

Wat was ik blij dat ijzerhandel Rotterdam ons zo goed kon helpen wat betreft het aanleveren van al het materiaal wat wij nodig hadden. Mijn man is een schat van een vent, maar als het op klussen aankomt dan kan ik hem wel wat aan doen. Elke keer verzint hij wel een smoes om maar niets in huis te hoeven doen. Zo vallen mij keukenkastjes bijna van de muur, maar zelfs dat is al teveel moeite en onder het mom van ik heb daar geen gereedschap voor werd deze klus weer van tafel geveegd.  

Ik ben het meer dan zat

Tot ik op het geniale idee kwam om eens langs de ijzerhandel in Rotterdam te gaan. Hier heb ik mijn ongenoegen kunnen spugen en de medewerker van deze winkel heeft mij bijzonder goed geholpen. Zo vertelde ik hem wat er allemaal in huis gedaan moest worden en daarna is hij aan de slag gegaan om al het gereedschap, schroeven en wat er nog meer voor nodig was. Zelfs de bevestigingsmaterialen zoals spijkers, bouten en schroeven in diverse formaten werden nauwkeurig uitgezocht. Nu kon mijn man geen smoes meer verzinnen om onder de klus uit te komen, alle benodigdheden waren nu wel in huis.