Ken jij 123hout al?

123hout

Geld besparen

Mocht jij 123hout nog niet kennen, dan moet jij zeker even doorlezen. Het is namelijk voor iedereen met een kachel de perfecte webshop. Je kunt hier heel veel verschillende soorten brandmateriaal kopen. Denk hierbij aan briketten, maar ook brandhout van bijvoorbeeld eiken. Doordat je hier grote hoeveelheden in 1 keer kunt kopen, ligt de prijs een stuk lager dan op andere plekken. Zelf koop ik per jaar 1 pallet en daar kan ik dan de hele winter mee doen. Gewoonlijk kocht ik het altijd in de winkel, maar dat was toch bijna twee keer zo duur. Met het geld wat ik hiermee bespaar wil ik in de toekomst nog een tweede haard gaan nemen, maar dan op de slaapkamer.

Fijne levering

De service van 123hout is ongelofelijk goed. Wanneer je bestelt kun je gemakkelijk op verschillende manieren betalen. Bijvoorbeeld met iDeal, op rekening of onder rembours, voor ieder wat wils dus. Daarnaast is het zo dat de levering altijd gratis is, hiervoor hoef je dus niet een bepaald bedrag uit te geven. Je wordt door de bezorger benaderd om een afspraak te maken voor de levering, zodat het altijd goed uitkomt. Zelf heb ik dit als erg prettig ervaren, omdat ik nu niet de hele dag thuis hoef te zitten wachten op het pakket. Ik ga hier in de toekomst zeker nog veel vaker een bestelling plaatsen. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website om het hele assortiment aan hout te bekijken.