Kasten op maat Amsterdam

Ik had samen met mijn vriendin een woning in de buurt van Amsterdam gekocht. Er stonden nog geen meubels in het huis dus ik ging op zoek naar nieuwe meubels. Er was in de slaapkamer echter een erg lastige hoek waar ik geen kast voor kon vinden. De hoek had erg rare afmetingen waardoor er geen standaard kast in zou kunnen passen. Ik ging daarom op zoek naar kasten op maat Amsterdam. Ik kreeg erg veel zoekresultaten toen ik zocht op kasten op maat Amsterdam.  Ik had een aantal websites vergeleken maar ze boden geen van allen de kwaliteit waar ik naar op zoek was.


Meer informatie op de website

Nadat ik een tijdje had gezocht op het internet kwam ik uit op de website van Hubo Amstelveen. Ze bieden de klanten erg goede kwaliteits meubilair aan tegen een relatief lage prijs. Ze bieden de klanten ook de mogelijkheid om een kast op maat te laten maken. Ik had de afmetingen van het lastige hoekje in de slaapkamer via de website doorgestuurd. Binnen enkele dagen werd de op maat gemaakte kast geleverd. Ik was erg tevreden met de kast die ze geleverd hadden. De kast paste ook precies in de lastige hoek op de slaapkamer.