Installatiebedrijf nabij Rotterdam ingeschakeld

Wanneer jij op zoek bent naar een goed installatiebedrijf nabij Rotterdam, dan zit jij bij Rolink aan het goede adres. Onlangs hebben wij dit bedrijf ingeschakeld voor het repareren van onze cv. Het is altijd vervelend wanneer jouw cv kapot gaat midden in de winter. Dat gebeurde bij ons ook. Het sneeuwde buiten en het was heel erg koud en het werd maar niet warm in ons huis. De ketel sloeg niet aan en wij zijn gelijk op gegaan naar een bedrijf. Via het internet kwamen wij toen terecht bij dit bedrijf. Dit bedrijf heeft gelukkig een spoedservice en kon snel komen.

Installatiebedrijf Rotterdam

Verschillende diensten

Het probleem van mijn ketel werd door de vakkundige medewerker snel verholpen. Wat ik erg fijn vond, was dat ik gelijk via een pinapparaat kon betalen. De service van deze onderneming is dan ook heel erg hoog. Naast de cv ketel repareren kan jij bij dit bedrijf ook terecht voor andere diensten. Hierbij kan jij denken aan:

  • Dakbedekking
  • Sanitair reparatie
  • Installatie
  • Renovatie

Dit bedrijf werkt voor zowel particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijven. Maak een afspraak bij dit bedrijf als jij een klus hebt liggen wat gedaan moet worden. Wij kunnen zeker dit bedrijf aanbevelen. Dit installatiebedrijf nabij Rotterdam staat voor een goede service met een scherp tarief.