Hoveniersbedrijf Van de Ven

Hoveniersbedrijf Van de Ven

VijverHoveniersbedrijf Van de Ven

Hoveniersbedrijf van de Ven heeft onze kantoortuin een gloednieuwe uitstraling gegeven. Het zag er eerst best wel grauw uit en eigenlijk zaten we er daarom nooit. Toen vroeg mijn baas me op zoek te gaan naar een onderneming die hier raad mee wist. Na wat research kwamen zij als beste uit de bus en heb ik direct contact opgenomen. Ze reageerden erg positief op mijn verhaal en konden de week erna al langskomen. Toen ze hier waren stelden ze heel veel vragen en kreeg ik het idee dat ze echt snapten wat wij wilde bereiken, dat was erg prettig. Ook had ik het idee dat ze erg veel passie hebben voor hun vak, want ze dachten echt verder dan ik had verwacht. Ze kwamen met dingen waar wij zelf nog nooit aan hadden gedacht, zoals een vijver. Een tijdje later lieten zij mij het ontwerp zien en ik was direct verliefd hierop. Het zag er echt uit zoals je het bij een sauna zou zien. Heel uitnodigend en relaxt, precies wat wij in gedachten hadden.

BuitenlandHoveniersbedrijf Van de Ven

Inmiddels is hoveniersbedrijf van de Ven alweer even klaar met aanleg en wij zijn er nog steeds onwijs gelukkig mee. Met mooi weer in de pauzes zitten wij er regelmatig en dan voelt het net of we eventjes op vakantie zijn met de grote palm die er staat. Ik zou hen echt aan iedereen aanraden, zowel voor bedrijven als particulieren. Ze leveren top werk voor een hele goede prijs. Mocht je meer informatie willen, dan zou ik je aanraden om een kijkje op hun website te nemen!