Hoe kun je zo snel mogelijk je huis verkopen ?

Moet je voor je werk verhuizen en wil je zo snel mogelijk van je huis af zodat je de dubbele woonlasten kan besparen? Of moet je voor je gezondheid het liefst zo snel mogelijk naar een verzorgingstehuis maar heb je het geld nodig van je huis? Dan is je huis verkopen via een makelaar niet de beste oplossing. Dit proces kan duren tot wel langer dan een jaar in sommige gevallen wat voor veel stress en kosten kan zorgen. 

Gelukkig is er een manier waardoor je huis direct verkopen reëel wordt. Dit kan je doen door een vastgoed opkoper te contacteren. Zij zullen dan binnen 1 week jouw huis kopen zodat jij snel en moeiteloos van je huis af bent. Maar hoe gebeurt dit precies?

Hoe verkoop ik mijn huis in 1 week?

Je huis kunnen verkopen in 1 week lijkt onmogelijk, maar er is nu een manier om dat te doen. Door populaire bedrijven zoals Mercari Vastgoed te contacteren kan jij je huis via 1 week verkocht krijgen zodat jij kan moeiteloos kan genieten van het geld.

Na het initiële contact met de vastgoed opkoper krijg je een bezoek van een adviseur van het bedrijf. Hierna krijg je een definitief bod en is aan jou de keuze om het bod te accepteren. Zodra je ervoor hebt besloten om je huis direct te verkopen zullen de vastgoed opkopers voor de aktes zorgen en is jouw huis binnen 1 week verkocht.

Hulp na het verkopen van mijn huis

Je huis zo snel verkopen kan wel onverwachts zijn. Het kan dan ook zijn dat je nog niet voorbereid bent. Hierdoor krijg jij de keuze om te kiezen wanneer de opleverdatum is.

Dit garandeert dat jij uit je huis gaat wanneer je er klaar voor bent terwijl je er zeker van bent dat je huis verkocht wordt. 

Ook na het verkopen van je huis kan de vastgoed opkoper jou helpen. Je kan bijvoorbeeld je oude huis terughuren na het verkopen als je nog heel even wilt blijven. Ook kan je voor hulp kiezen bij het uitruimen van het huis. En de ervaren adviseurs kunnen je ook nog helpen bij een mogelijk nieuw huis uitkiezen. Kortom bij een vastgoed opkoper staat jouw gemak voorop!