Hier vind je mooie barkrukken

barkruk 80

Als je op zoek bent naar een barkruk 80 cm zoek dan niet verder. Deze barkrukken zijn namelijk ideaal voor als je een hoge bartafel hebt. Vroeger waren barkrukken lager dan ze nu zijn. Als je kijkt naar de barkrukken in zuid Europa en zelfs Azië dan zie je dat ze te klein zijn. Een hoge bar heeft namelijk een gemiddelde hoogte van 108 tot 110 cm. Als je dit vergelijkt met een barkruk van 76-77 cm dan zijn de krukken behoorlijk klein.

Omdat het aantal van hoge barren in Nederland toeneemt zorgt barkruk.nl ervoor dat er genoeg barkrukken beschikbaar zijn die een zithoogte van 80cm hebben. 

barkruk 80 cm

Hoe weet je de juiste hoogte

Je wilt natuurlijk dat je op een goede hoogte zit als je aan tafel zit. Maar waar moet je op letten? Het advies is om 28 cm hoogteverschil te hebben tussen de bovenkant van de zitting en de bovenkant van de tafel. Mocht je bar of eettafel 108 cm zijn dan is het zeker een aanrader om contact op te nemen over de juiste zithoogte van je kruk. Er moet namelijk genoeg beenruimte over zijn. 

Bestellen van je mooie nieuwe barkruk

Heb je ideale kruk gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. Deze kun je namelijk makkelijk bestellen op de website Barkruk.nl. Profiteer nu van de extra scherpe prijzen en heb je een model ergens goedkoper gezien? Dan wordt de prijs voor je aangepast. Dus wacht niet langer en schaf een ideale barkruk van 80 cm aan.