Douchebak kopen of repareren door Sanispecials

Nieuwe douchebak nodig, of wilt u hem graag houden maar is die wel kapot? Bij Sanispecials moet je wezen voor uw douchebak of van de reparatie van uw douchebak. Bij Sanispecials hebben ze wel meer dan 800 verschillende douchebakken van verschillende merken, zoals Bette, Villeroy & Boch en Novellini. Allerlei varianten en groottes kunt u hier vinden. Dus wilt u een rechte, ronde of vierkante douchebak? Alle douchebakken zijn getest op kwaliteit en we doen er alles aan om alleen kwaliteit te verkopen. Sanispecials heeft alles in huis.

De ideale douchebak

Een douchebak kan uw badkamer helemaal afmaken. Het oogt een frisse look en wordt elke dag gebruikt. Sanispecials kunt u kiezen uit verschillende variaties en ook kleuren. We hebben ook verschillend materiaal waar de douchebakken van zijn gemaakt. Of u nou houdt van natuursteen, plaatstaal of kunststof? Je vind het allemaal op de website van Sanispecials. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen wel een wasbak tussen die de wensen waarmaakt.

Vervangen of repareren

Buiten het verkopen van douchebakken bieden wij ook een service met het repareren ervan. We hebben alle producten die een douchebak werkend maakt in ons assortiment. Dus zit uw douche of douchebak verstopt? wij kunnen u helpen! Bestel voor 17:30 en meestal wordt het de volgende dag al geleverd. Vanaf 50 euro is de hele bestelling al gratis bij u thuis geleverd. Voor iedereen die ook niet weet wat ze nodig hebben, kunt u met de klantenservice bellen en die zal u advies geven.