De perfecte stijl voor je muur

Een muur is ook maar een muur. Althans dat denk je als kind, of misschien ook als naieve of ongeinformeerde volwassene. Een kritische kijker die iets moois wil maken van zijn huis, interesseert zich voor een beton cire woonkamer muur, in plaats van een gewone muur. Een beton cire woonkamer muur is heel veelzijdig: het kan rauw overkomen, maar ook juist heel chique, afhankelijk van hoe je de rest van je huis aankleedt. Met een aantal kleurrijke tapijten doet het meer aan als een hippie-achtig vertrek, terwijl het met een strakke zwart-wit indeling van meubels juist meer een moderne indruk maakt met veel scherpe lijnen.

Automatisch design

Een ander voordeel van een beton cire woonkamer muur, is dat je al meteen een design hebt. Bij veel reguliere muren kan iedereen zien dat het niks anders is dan een doodgewone muur. Daarom ben je daarbij vaak gedwongen om die muur te versieren, of je daar nu zin in hebt of niet: met schilderijen, foto’s, tapijtjes, noem maar op. Een beton cire woonkamer muur daarentegen is zoiets aparts dat het meteen de noodzaak om de decoreren wegneemt. Het is al genoeg op zichzelf.

Kleur

Natuurlijk kan je wel, als je dat graag wil, je beton cire woonkamer muur een kleurtje geven. Vaak komen ze in het grijs, maar als je dat toch niet decoratief genoeg vindt kan je ook kiezen voor wit, zwart, of juist een subtiele pasteltint om de boel net wat levendiger te laten ogen. Dat neemt je ook weer veel tijd uit handen, want anders had je helemaal moeten nadenken over met welk type kunst of versiering je je saaie muur had willen veredelen. Bovendien is het ook goedkoper, want nu ben je die kosten niet kwijt. Wel heb je natuurlijk kosten voor het verven van de muur, maar als je een beetje een klusser bent, kan je dat gewoon zelf doen.