De beste lichtkoepels koop je op Lichtkoepels.info

Bent u op zoek naar een lichtkoepel van goede kwaliteit en die er ook nog eens mooi uitziet? Dan bent u bij Lichtkoepels.info aan het juiste adres! Zij hebben op de webshop een groot assortiment aan verschillende lichtkoepels. Veel klanten zijn erg tevreden over het bedrijf en ook op het internet staan ze zeer goed aangeschreven door de vele goede recensies!

De kwaliteit van lichtkoepels

Alle lichtkoepels van Lichtkoepels worden geleverd met 10 jaar garantie en zijn geproduceerd in Nederland volgens de strengste Europese  normen en eisen. Zij staan voor de kwaliteit van de producten en als het product niet is wat u ervan had verwacht dan kunt u het product altijd retourneren. Zij bieden u ook de mogelijkheid tot achteraf betalen aan als u dat prettig vindt. De montage is zeer eenvoudig door een simpel en doeltreffend design waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om de lichtkoepels te monteren. Kom eens naar de showroom in Nieuw Vennep als u meer wilt weten over de verschillende uitvoeringen in verschil van kwaliteit. Zij adviseren u graag over de materialen en hun toepassing.

 

Contact met Lichtkoepels.info

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over een bepaald product dan kunt u Lichtkoepel telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252-622345. Ook kunt u het online formulier invullen waarna uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord zal worden. Door de ervaring en kennis die alle medewerkers hebben, kunnen zij u het beste antwoord en/of advies geven!