Betrouwbaar matras

matras 160x220

Wanneer je een matras koopt dan ga je er ook vanuit dat deze je het comfort geeft want je wenst tijdens de nacht, bij een matras 160×220 hoef je daar geen enkele twijfel over te hebben. Met name omdat je zelf kunt kiezen wat voor matras je neemt, de kern en de toplaag heb je zelf voor het kiezen. In combinatie met de bodem van je bed maak je het perfecte bed om in te slapen. Geen slapeloze nachten meer, maar uitgerust wakker worden om de dag fris en fit te beginnen.

matras 160x220

Stoffen van hoge kwaliteit

Een matras kan nog zo comfortabel liggen, als de stoffen die gebruikt zijn niet van hoge kwaliteit zijn heb je niet lang plezier van je matras. Zoals bij alle andere matrassen, is het matras 160×220 samengesteld met de beste stoffen van de betrouwbare leverancier uit België. Omdat de stoffen een keurmerk hebben, ben je ervan verzekerd dat deze anti allergische eigenschappen hebben. Zorgvuldig en met de hand worden de matrassen samengesteld, op deze manier heb je een stevig en betrouwbaar matras.

Voordelen van een matras

Koop je een matras 160×220 bij perfecthomeshop.eu dan profiteer je van een aantal voordelen, zij hebben al meer dan 50 jaar in het ontwikkelen van matrassen. Merken worden bij de vervaardiging van de matrassen niet gebruikt, dit drijft alleen de prijs op en kwalitatief zijn de matrassen niet beter. Welk matras je ook ziet in de webshop, ieder matras is in eigen beheer gemaakt om de gegarandeerd altijd de goede kwaliteit te leveren.