Bestel de juiste lichtkoepel

Als je een aanbouw hebt of garage bij je huis is deze meestal voorzien van een plat dak. Bij Bouw-Handel de lichtkoepel specialist kun je voor veel bouwonderdelen terecht, waaronder koepels en bijbehorende onderdelen. De producten zijn allemaal online te bestellen.


Complete lichtkoepelsets

Wil je graag alles in één keer bestellen zodat je meteen met je koepel aan de slag kunt als deze bezorgd is? Kies dan voor een complete set. Deze bestaat uit de koepel zelf en een dakopstand waarmee je deze aan het dak kunt bevestigen. Er zijn koepels verkrijgbaar in diverse vormen, waaronder vierkant, rechthoekig en rond. Wil je graag zoveel mogelijk daglicht? Kies dan voor een megatube. Hierdoor komt veel licht binnen en deze is ook plaatsbaar op een schuin dak. De koepels worden geleverd met dakopstanden die van verschillende materialen vervaardigd zijn, te weten aluminium of polyester. De koepels zelf kunnen verschillen qua bolling. Het is maar net waar je voor kiest natuurlijk. Met een koepel van Bouw-Handel kun je direct aan de slag want ook alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt worden meegeleverd.
Prijzen en garantie

Bouw-Handel heeft een uitgebreid aanbod aan lichtkoepels waarvoor je het beste eerst de site eens op je gemak raadpleegt. Kijk goed wat er allemaal mogelijk is en of het ook binnen je budget valt. De prijzen van de koepels lopen uiteen, maar Bouw-Handel biedt je wel de laagste prijs. Vind je de koepel elders voordeliger? Dan krijg je het verschil in prijs terug maar ook 10% korting op je bestelling. Op alle koepels wordt 10 jaar garantie gegeven.