Beste keuken Arnhem

Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Bij Roukens en Van Gaalen keuken Arnhem weten ze dat een keuken meer is dan enkel een plek om te koken. In een keuken worden herinneringen gemaakt voor het leven. Je eet hier niet alleen samen, je bespreekt er samen de dag, je lacht samen.. kortom, een keuken Arnhem zoeken is een belangrijke opdracht. 

Standaard 10 tot 25 jaar garantie

Bij Roukens en Van Gaalen keuken Arnhem wordt de kwaliteit van de producten continu getest en gegarandeerd. In 2016 zijn de garantietermijnen aanzienlijk uitgebreid. De garantie op laden, korven en scharnieren is verlengd van 20 naar 25 jaar, terwijl de garantie op meubelen is verdubbeld van 5 naar 10 jaar! In deze periode stelt de fabrikant nieuwe materialen zonder berekening ter beschikking. Bij Roukens en Van Gaalen keukens staat voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen laten maken. Bij Roukens en van Gaalen keukens zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Aparte afmetingen? Een bijzondere kleur? Afwijkende kastindeling? Alles is mogelijk! Op de site tonen ze slechts een klein aanbod uit de vele modellen en opties. Of je nou een kunststof, houten of HPL keuken zoekt, afgewerkt in hoogglans of lak bij Roukens en Van Gaalen keuken Arnhem maken ze jouw keuken op maat.

Vakkundige montage door monteurs 

Het vakkundig montage door de monteurs van Roukens en Van Gaalen keuken Arnhem is het visitekaartje. Voor hen is het belangrijk dat dit naar wens jouw verloopt. Het gaat om de finishing touch, alles netjes afkitten, stellen van kastjes en deuren. Bij Roukens en Van Gaalen keukens Ede gaan ze alleen voor tevredenheid!