Bedrijf ontwerpt superkeukens

Bedrijf ontwerpt superkeukens

 

Vrienden van me hebben een bedrijf opgezet, ze zijn super druk. Het loopt sinds ze een keuken bij iemand hebben geïnstalleerd echt heel goed en hebben ze constant klanten en opdrachten binnen. Iedereen laat ook op de website van hun alleen maar goede reacties achter, dat het superkeukens zijn en dat het zo mooi ontworpen is naar de smaak van de eigenaar zelf et cetera. Dat zijn al hele mooie complimenten natuurlijk voor een bedrijf dat net gestart is. Ik denk dat ze in een jaar nog wel eens internationaal kunnen door breken met de ontwerpen die ze maken, het zijn ook meestal keukens van mensen die het huis ook hebben laten ontwerpen, een en al design dus. Het lijkt me geweldig dat je zo goed kan ontwerpen, ik weet van hun dat het alle twee hun passie is, hoe fijn is het dat je van je passie je werk kan maken. Ik ben ook benieuwd hoe lang ze het volhouden met zijn tweeën, ik denk dat ze maar wat personeel moeten inhuren, voordat ze overwerkt raken. Ik denk dat ze nog heel lang van die superkeukens gaan ontwerpen, en dat ze groeien in deze wereld van ontwerp.

keuken showroom