ovkooijpunt ovkooijpunt.nl

maart 20, 2015

Tip: je keuken kopen in Duitsland

Filed under: Wonen — Tags: — admin @ 9:26 am

Vandaag een opbeurend bericht, met betrekking tot onze oosterburen! Die hebben het op vele fronten namelijk een stuk beter voor elkaar dan wij Nederlanders. De Duitsers hebben degelijkheid van de producten altijd al hoog in ’t vaandel gehad en wij Nederlanders zijn niet de laatsten om ze daarom te roemen. Vandaar ook dat ik nog een kleine bijdrage doe met de tip die ik offer tot een keuken kopen in Duitsland.

Duitse keukens: vernieuwend design gecombineerd met degelijkheid

Steeds vaker hoor ik om mij heen dat mensen een auto importeren uit Duitsland en wilde alleen maar duidelijk maken, of de mensen de ogen openen, dat we ook andere producten kunnen aanschaffen via onze oosterburen. Bovendien, je kúnt natuurlijk naar keukens gaan kijken in Duitsland zelf, maar dan zit je wellicht met de invoerrechten en dergelijke. Wat je daarnaast dus ook kunt doen is gewoon bij een Nederlandse firma rondkijken in het aanbod, een firma die de keukens al heeft geïmporteerd uit Duitsland. Een van dit soort aanbieders is Keukenplaats en zij doen goede zaken en hebben een bijzonder assortiment. Stuk voor stuk zijn het keukens die echt iets toevoegen, niet alleen in de kwaliteit van de apparatuur, het materiaalgebruik en de constructie, maar ook in het vernieuwende design.

februari 27, 2015

grasslin tijdklok

Filed under: Kweken — admin @ 8:58 am

Een Grasslin tijdklok is onmisbaar in een goed systeem. Na een juiste installatie werkt het apparaat vol automatisch en heb je geen omkijken meer naar, mits er een goede stroom toevoer is. De tijdklokken van Grasslin zijn erg betrouwbaar. Wel hebben ze soms even een kritisch oog nodig om hem goed in te stellen. Het is namelijk niet meteen voor iedereen duidelijk hoe de tijdklok precies in elkaar steekt. Zo is het niet altijd meteen duidelijk hoe je hem op een correcte manier aan de relais aansluit. Dit is in principe niet moeilijk, maar je moet wel even weten wat de bedoeling is.

Installatie Grasslin tijdklok

Na een correcte installatie heb je eigenlijk geen omkijken meer naar de tijdklok. Neem hier wel even de tijd voor. Lees de gebruiksaanwijzing, zodat je weet wat je aan het product hebt. Vaak blijkt er nog een en ander mis te gaan, omdat installaties te makkelijk uitgezet worden. Later blijkt dan dat er kleine dingen over het hoofd worden gezien.

februari 3, 2015

Windscreen terrasschermen voor het nieuwe seizoen

Filed under: Wonen — admin @ 2:49 pm

We willen bij de opening van het nieuwe horeca seizoen nu windscreen terrasschermen op het terras plaatsen. We hebben al windscreen terrasschermen uitgezocht en wachten nu op de levering. Ik denk dat dit erg mooi gaat staan, we hebben afgelopen jaar genoeg omzet gedraaid, het was een goed jaar, om extra investeringen te doen. Het eerste wat ik opperde waren de windscreen terrasschermen, dit kon iedereen wel gebruiken, de klanten bedoel ik dan. Vooral omdat we concurrerend zijn met een andere leuke kroeg in de straat, die al over windscreen terrasschermen bezitten en je merkt dan toch dat klanten eerder daar gaan zitten, omdat ze fijner en warmer kunnen zitten. Wat ik erg goed begrijp, je wilt natuurlijk een zo’n goed mogelijk klimaat voor je klanten. Enfin, de opening wordt groots, we hebben de speciale wijnen al besteld en gaan bijzondere gerechten serveren. We hebben onlangs een social media account opgestart en nu al veel aanhangers. Toen we een evenement aan maakten voor de opening zagen we de bezoekersaantallen (de mensen die op ‘aanwezig’ stonden) als paddenstoelen uit de grond schieten, een goed teken dus, wat ons alleen nog maar meer motiveert. windscherm aluminium

Bedrijf ontwerpt superkeukens

Filed under: Wonen — admin @ 10:57 am

Bedrijf ontwerpt superkeukens

 

Vrienden van me hebben een bedrijf opgezet, ze zijn super druk. Het loopt sinds ze een keuken bij iemand hebben geïnstalleerd echt heel goed en hebben ze constant klanten en opdrachten binnen. Iedereen laat ook op de website van hun alleen maar goede reacties achter, dat het superkeukens zijn en dat het zo mooi ontworpen is naar de smaak van de eigenaar zelf et cetera. Dat zijn al hele mooie complimenten natuurlijk voor een bedrijf dat net gestart is. Ik denk dat ze in een jaar nog wel eens internationaal kunnen door breken met de ontwerpen die ze maken, het zijn ook meestal keukens van mensen die het huis ook hebben laten ontwerpen, een en al design dus. Het lijkt me geweldig dat je zo goed kan ontwerpen, ik weet van hun dat het alle twee hun passie is, hoe fijn is het dat je van je passie je werk kan maken. Ik ben ook benieuwd hoe lang ze het volhouden met zijn tweeën, ik denk dat ze maar wat personeel moeten inhuren, voordat ze overwerkt raken. Ik denk dat ze nog heel lang van die superkeukens gaan ontwerpen, en dat ze groeien in deze wereld van ontwerp.

keuken showroom

januari 29, 2015

Keukens modern voor een vast bedrag

Filed under: Wonen — admin @ 1:26 pm

We zochten naar keukens modern met een bepaald budget, we hadden flink wat gesneden in het geld, en moesten nu uit alle keukens modern eentje kiezen die precies het bedrag bedroeg, of minder natuurlijk, maar we wilden geen afname in de kwaliteit. Dat de keuken modern moest zijn was vrij snel duidelijk, we hadden alle twee een herkenbare stijl die naadloos op elkaar aansloot, dit vond ik een grote gunst, omdat ik uit ervaring weet dat het niet goed werkt wanneer twee verschillende stijlen zich ‘moeten’ mengen. Zodoende kozen we uit de keukens modern een keuken uit die we ongeveer voor ogen hadden. Tijdens de verbouwing werden we steeds enthousiaster, het was echt de keuken die we wilden, zelfs boven verwachtingen. En dit voor een prijs die we niet hadden gedacht, we zaten onder het budget, maar kregen een enorme kwaliteit. We hebben zelfs nog geld overgehouden om de inhoud van de keuken te vernieuwen, daarmee bedoel ik nieuwe pannen en dergelijk. Echt een geweldige keuze geweest en ik ben blij dat de samenwerking zo goed verliep. Een aanrader om verder te kijken dan je eigen keuken op maat dealer om de hoek, er zijn enorm veel prijsverschillen en wij hebben uiteindelijk een geweldige dealer gekozen.

januari 23, 2015

Mijn inbouwkeuken ideeën veranderen door de jaren heen

Filed under: Wonen — admin @ 10:34 am

 

Over een nieuwe inbouwkeuken heb ik ontzettend veel leuke ideeën. Ik ben hier nu 5 jaar ontzettend hard voor aan het sparen geweest en dat maakt dan ook dat ik nu echt een keuken naar mijn wens uit kan gaan zoeken. Met deze keuken ideeën in mijn hoofd ben ik op het internet gaan zoeken naar bedrijven waar ik deze keuken ideeën neer zou kunnen leggen zodat ze hier mee aan de gang kunnen gaan om te kijken of er een keuken is die hier mee te combineren valt. Ik ben blij dat ik zo enorm lang heb kunnen denken over wat ik nu echt heel erg graag zou willen want ik heb vandaag de dag hele andere keuken ideeën dan ik 5 jaar geleden had en dat komt echt omdat ik al die tijd alle voordelen en nadelen tegen elkaar heb kunnen afwegen. Mijn huidige keuken ideeën komen niet per definitie uit bij een specifieke sfeer van een keuken maar wel bij een idee van inrichting, indeling. Via het internet ben ik op deze website. uitgekomen. Ik vertrek dit weekend naar een showroom om mijn ideale keuken ideeën eens goed te bespreken.

januari 16, 2015

Met de horeca parasols maken wij één geheel met het terras

Filed under: Horeca — admin @ 1:43 pm

Met de horeca parasols kunnen wij zeker drie tafels en stoelen voorzien van schaduw. En dat maakt de grote parasols dus echt functioneel en staan deze er niet alleen voor de sier. Nou ja, wel een beetje want deze straalt zeker wel die gezelligheid uit waar ik echt blij van word als ik kom aanrijden. En zo ben ik dan ook echt erg tevreden hierover en zal ik deze site dan ook zeker aanraden aan de mensen die net als wij een horeca bedrijf hebben ik kan wel zeggen een toevoeging aan je restaurant. Want ook de klanten hebben hier zelfs ook hun complimenten over uitgesproken en dat vinden wij natuurlijk altijd zeer prettig om te horen. Met de parasols hebben wij van ons terras echt een gezellig geheel weten te maken en daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op deze site en zijn wij blij dat wij met deze aankoop weer flink wat jaren vooruit kunnen. Hopelijk hebben wij nog een nazomer want het zou zonde zijn om deze al weer te moeten opbergen.

januari 12, 2015

Een keuken Duitsland voor een goede prijs

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:28 am

Een keuken Duitsland kopen voor goedkope prijzen, dit kon en toen we dit tegenkwamen was dit ook precies wat we nodig hadden. We kwamen net in onze woning en de keuken was aan een volledige verbouwing toe, er stond eigenlijk niks. We besloten het gelijk goed aan te pakken en een complete keuken te kopen. we hebben een complete keuken voor een lage prijs gevonden en ook nog eens van echt hele goede kwaliteit. De installatie ging nog best snel en makkelijk en we konden dan ook na een maand al gebruik maken van het huis en de keuken. We wonen er nu ideaal het is op loopafstand van het centrum en we hebben een grote tuin, mijn droom, een grote tuin waar je lekker in kan rommelen en niet onbelangrijk; in de zon kan zitten bij mooi weer! Ook kunnen we ideaal koken in onze nieuwe complete keuken, het paste precies en het ziet er ook erg mooi en fijn uit. Ik vind het geweldig als ik thuis kom na een dag lang werken, ik voel mij dan echt thuis en geniet van elk moment in dit huis.

december 23, 2014

Horeca terras opnieuw opgesteld

Filed under: Horeca — admin @ 3:38 pm

We waren een maand dicht geweest en na de maand was het best  wennen om weer aan de slag te gaan. We waren niet minder gemotiveerd; allen werkten we kei hard om weer een goede opening te geven, en we hebben ook allemaal hart voor de zaak, dit geeft ontzettend veel energie en dit is leuk om te merken. Mijn taak was om het horeca terras op te stellen. We wilden een nieuw bewind, niet in bedrijfsvoering, maar in opstelling, we wilden het makkelijker maken voor zowel de klant als onszelf, bovendien konden we ook wel een andere uitstraling gebruiken. Wanneer je denkt in mogelijkheden, zie je ze ook, en opeens kreeg ik door hoe we onze ‘stoffige’ tent konden veranderen in een luxe plaats waar men graag wilt zijn. Het horeca terras was onder andere de accessoire van het bedrijf, belangrijk om dit zo goed mogelijk op te stellen. Gelukkig hadden we nog een goed budget om wat nieuwe spullen aan te schaffen, waardoor het terras alleen maar mooier en luxer werd. Ik heb het goed gedaan, al zeg ik het zelf, want ons horeca terras is echt het oogappeltje geworden van het bedrijf. We trekken veel nieuwe klanten aan. zonnescherm terras

 

Verschillende horeca parasols

Filed under: Uncategorized — admin @ 12:47 pm

Er zijn verschillende soorten terras parasols. Zo zijn ze er in verschillende vormen. Denk aan vierkant, rond, zes hoek of een driekhoek is allemaal te verkrijgen in de meeste horeca groothandels. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende kleuren te krijgen op de markt van de horeca parasols. Voor elk terras is er een geschikte en passende horeca parasol. Wanneer u een eigen horeca bedrijf heeft weet u waarschijnlijk dat horeca parasols vaak gratis worden weg gegeven door leveranciers om zo wat reclame te kunnen maken voor hun bedrijf of het biermerk wat zei leveren aan u. horeca parasols lijken bij de meeste bedrijven dan ook allemaal op elkaar. Ze worden in massa geproduceerd en weggeven aan horeca bedrijven. Als u hier liever van af wijkt en liever iets unieks wilt wat beter past bij uw terrasmeubels zijn er voldoende opties om horeca parasols aan te schaffen bij winkels die horeca parasols te koop hebben staan. Een horeca parasol is vaak een parasol die wel wat moet kunnen hebben. Ze worden veel gebruikt door horeca bedrijven en moeten dus tegen een stootje kunnen.

Older Posts »

Powered by WordPress