ovkooijpunt ovkooijpunt.nl

januari 23, 2015

Mijn inbouwkeuken ideeën veranderen door de jaren heen

Filed under: Wonen — admin @ 10:34 am

 

Over een nieuwe inbouwkeuken heb ik ontzettend veel leuke ideeën. Ik ben hier nu 5 jaar ontzettend hard voor aan het sparen geweest en dat maakt dan ook dat ik nu echt een keuken naar mijn wens uit kan gaan zoeken. Met deze keuken ideeën in mijn hoofd ben ik op het internet gaan zoeken naar bedrijven waar ik deze keuken ideeën neer zou kunnen leggen zodat ze hier mee aan de gang kunnen gaan om te kijken of er een keuken is die hier mee te combineren valt. Ik ben blij dat ik zo enorm lang heb kunnen denken over wat ik nu echt heel erg graag zou willen want ik heb vandaag de dag hele andere keuken ideeën dan ik 5 jaar geleden had en dat komt echt omdat ik al die tijd alle voordelen en nadelen tegen elkaar heb kunnen afwegen. Mijn huidige keuken ideeën komen niet per definitie uit bij een specifieke sfeer van een keuken maar wel bij een idee van inrichting, indeling. Via het internet ben ik op deze website. uitgekomen. Ik vertrek dit weekend naar een showroom om mijn ideale keuken ideeën eens goed te bespreken.

januari 16, 2015

Met de horeca parasols maken wij één geheel met het terras

Filed under: Horeca — admin @ 1:43 pm

Met de horeca parasols kunnen wij zeker drie tafels en stoelen voorzien van schaduw. En dat maakt de grote parasols dus echt functioneel en staan deze er niet alleen voor de sier. Nou ja, wel een beetje want deze straalt zeker wel die gezelligheid uit waar ik echt blij van word als ik kom aanrijden. En zo ben ik dan ook echt erg tevreden hierover en zal ik deze site dan ook zeker aanraden aan de mensen die net als wij een horeca bedrijf hebben ik kan wel zeggen een toevoeging aan je restaurant. Want ook de klanten hebben hier zelfs ook hun complimenten over uitgesproken en dat vinden wij natuurlijk altijd zeer prettig om te horen. Met de parasols hebben wij van ons terras echt een gezellig geheel weten te maken en daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op deze site en zijn wij blij dat wij met deze aankoop weer flink wat jaren vooruit kunnen. Hopelijk hebben wij nog een nazomer want het zou zonde zijn om deze al weer te moeten opbergen.

januari 12, 2015

Een keuken Duitsland voor een goede prijs

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:28 am

Een keuken Duitsland kopen voor goedkope prijzen, dit kon en toen we dit tegenkwamen was dit ook precies wat we nodig hadden. We kwamen net in onze woning en de keuken was aan een volledige verbouwing toe, er stond eigenlijk niks. We besloten het gelijk goed aan te pakken en een complete keuken te kopen. we hebben een complete keuken voor een lage prijs gevonden en ook nog eens van echt hele goede kwaliteit. De installatie ging nog best snel en makkelijk en we konden dan ook na een maand al gebruik maken van het huis en de keuken. We wonen er nu ideaal het is op loopafstand van het centrum en we hebben een grote tuin, mijn droom, een grote tuin waar je lekker in kan rommelen en niet onbelangrijk; in de zon kan zitten bij mooi weer! Ook kunnen we ideaal koken in onze nieuwe complete keuken, het paste precies en het ziet er ook erg mooi en fijn uit. Ik vind het geweldig als ik thuis kom na een dag lang werken, ik voel mij dan echt thuis en geniet van elk moment in dit huis.

december 23, 2014

Horeca terras opnieuw opgesteld

Filed under: Horeca — admin @ 3:38 pm

We waren een maand dicht geweest en na de maand was het best  wennen om weer aan de slag te gaan. We waren niet minder gemotiveerd; allen werkten we kei hard om weer een goede opening te geven, en we hebben ook allemaal hart voor de zaak, dit geeft ontzettend veel energie en dit is leuk om te merken. Mijn taak was om het horeca terras op te stellen. We wilden een nieuw bewind, niet in bedrijfsvoering, maar in opstelling, we wilden het makkelijker maken voor zowel de klant als onszelf, bovendien konden we ook wel een andere uitstraling gebruiken. Wanneer je denkt in mogelijkheden, zie je ze ook, en opeens kreeg ik door hoe we onze ‘stoffige’ tent konden veranderen in een luxe plaats waar men graag wilt zijn. Het horeca terras was onder andere de accessoire van het bedrijf, belangrijk om dit zo goed mogelijk op te stellen. Gelukkig hadden we nog een goed budget om wat nieuwe spullen aan te schaffen, waardoor het terras alleen maar mooier en luxer werd. Ik heb het goed gedaan, al zeg ik het zelf, want ons horeca terras is echt het oogappeltje geworden van het bedrijf. We trekken veel nieuwe klanten aan. zonnescherm terras

 

Verschillende horeca parasols

Filed under: Uncategorized — admin @ 12:47 pm

Er zijn verschillende soorten terras parasols. Zo zijn ze er in verschillende vormen. Denk aan vierkant, rond, zes hoek of een driekhoek is allemaal te verkrijgen in de meeste horeca groothandels. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende kleuren te krijgen op de markt van de horeca parasols. Voor elk terras is er een geschikte en passende horeca parasol. Wanneer u een eigen horeca bedrijf heeft weet u waarschijnlijk dat horeca parasols vaak gratis worden weg gegeven door leveranciers om zo wat reclame te kunnen maken voor hun bedrijf of het biermerk wat zei leveren aan u. horeca parasols lijken bij de meeste bedrijven dan ook allemaal op elkaar. Ze worden in massa geproduceerd en weggeven aan horeca bedrijven. Als u hier liever van af wijkt en liever iets unieks wilt wat beter past bij uw terrasmeubels zijn er voldoende opties om horeca parasols aan te schaffen bij winkels die horeca parasols te koop hebben staan. Een horeca parasol is vaak een parasol die wel wat moet kunnen hebben. Ze worden veel gebruikt door horeca bedrijven en moeten dus tegen een stootje kunnen.

december 16, 2014

Op zoek naar de beste fotograaf

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:05 am

Wij gaan trouwen en wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen Wat ik een van de belangrijkste dingen vind is de fotograaf. Want ik wil natuurlijk zodra de bruiloft voorbij is mijn trouwalbum kunnen openslaan en de hele dag weer opnieuw kunnen beleven. Ik ben er dan ook eens even goed voor gaan zitten om uitgebreid te speuren op internet op zoek naar een fotograaf. En zo kwam ik al snel op deze site terecht en kon ik zelf mijn wensen hierover achterlaten om vervolgens alle offertes van fotografen te kunnen ontvangen om zo op deze manier de beste fotograaf hier uit te kunnen kiezen. Nou dat is nog eens makkelijk en zo ben ik mijn vragen en opmerkingen achter gaan laten op deze site. Maar niet alleen voor een fotograaf ben je hier aan het juiste adres. Ook voor het huren van een zaal, de catering of de DJ kan je hier de offertes voor aanvragen. Nou dat is pas goed geregeld, ik heb mijn aanstaande erbij gehaald en zo hebben wij een groot deel van alle voorbereidingen via deze site kunnen regelen. En dat is wel zo handig en scheelt je een hoop tijd.

 

december 8, 2014

Mijn eigen hottub besteld bij easytubs

Filed under: Overige — admin @ 2:13 pm

Al een aantal jaar loop ik met de gedachte om een hottub te kopen. Een goede vriend van me heeft er sinds een paar jaar één en ik ga vaak naar hem toe om samen de hottub in te gaan. We drinken dan een lekker biertje en zitten zo een hele avond in de hottub. Dit werkt heel ontspannend voor me dus laatst heb ik hem maar eens gevraagd war hij hem gekocht heeft. Hij gaf aan dat hij hem destijds bij easytubs uit Barneveld heeft gekocht. Omdat Barneveld wel redelijk dichtbij is heb ik vorige week besloten om zelf eens bij hun showroom te kijken.

Een ruim assortiment aan verschillende hottubs

Daar aangekomen was ik meteen onder de indruk van het grote assortiment van easytubs. Ik wist niet dat er zoveel verschillende hottubs bestonden. Gelukkig kon een medewerker van easytubs mij haarfijn uitleggen wat de verschillen waren. Zo hebben we samen de ideale hottub voor mijn situatie samengesteld. De prijs viel me reuze mee en daarom heb ik maar meteen een hottub besteld. Als het goed is wordt hij over twee weken bij mij thuis afgeleverd.

december 4, 2014

Zeecontainer huren om in te schaften

Filed under: Verhuur — Tags: , , — admin @ 1:57 pm

Eindelijk is de bouw van mijn eigen huis begonnen. Na jaren bezig zijn geweest met het bedenken en opzetten van de bouw van mijn eigen ontworpen huis is vorige week de eerste paal de grond ingeslagen. Ik ben dan ook reuze enthousiast da het eindelijk is begonnen. Er zal de komende maanden door veel verschillende bouwvakkers aan mijn droomhuis gewerkt worden. Om deze bouwvakkers een zo gunstig mogelijke werkomgeving te bieden ik gekeken of ik een zeecontainer huren kon waar ze in kunnen schaften.

 

Netjes afgeleverd en ook weer opgehaald


Gisteren is de vooraf geprepareerde zeecontainer afgeleverd door Hoek Containerbedrijf bv. Je kan bij dit bedrijf een zeecontainer huren maar je kan er ook één kopen. Omdat ik hem maar tijdelijk nodig heb heb ik gekozen om er één te huren. De zeecontainer is door de leverancier vooraf al aangepast en helemaal ingericht als schaftkeet. Ze hebben er een deur en ramen in gemaakt. Zelf heb ik hem gezellig ingericht met een tafel, stoelen en een koelkast. Zo kunnen de bouwvakkers, met hun vieze schoenen en kleding, mooi in de schaftkeet eten. Als de bouw van mijn huis afgerond is komt Hoek Containerbedrijf de zeecontainer ook weer ophalen.

november 26, 2014

Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

Filed under: Telefonie — admin @ 1:36 pm

Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

 

Er bestaat een website waarop je allerlei sim only abonnementen naast elkaar kunt leggen en je zodoende handig inzichtelijk kunt krijgen met welk abonnement je het voordeligst uit bent. Dat is heel handig, aangezien je jezelf hier op maandelijkse en op jaarlijkse basis flink veel geld kunt zien te besparen. Ikzelf had bijna de fout gemaakt mee te gaan in wat mijn huidige provider me als aanbod deed na het aflopen van mijn abonnement. Het moge duidelijk zijn dat je dan altijd enkele opties hebt namelijk, want je kunt er voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten met een compleet nieuwe telefoon. De meeste mensen doen dit omdat het voordelig lijkt, je krijgt een gloednieuwe telefoon met een betaalbaar abonnement. abonnementen vergelijken

 

Ik ben blij dit voordeel ontdekt te hebben

 

Voor mij hoefde dit echter niet, want ik was niet geïnteresseerd in een nieuwe telefoon. De mijne deed het namelijk nog prima en ik vind het echt wel een beetje zonde om een nog goed werkzaam artikel zomaar weg te doen, dat zit niet in mijn aard. Mijn provider deed me ook een voorstel tot behoud van de telefoon tegen een gereduceerd tarief. Wat ben ik blij dat ik nog eens rond ben gaan kijken naar andere sim only abonnementen, want daar ontdekte ik dat ik nog eens tien euro per maand goedkoper uit kan zijn. Zulk voordeel wil je graag vernemen natuurlijk, vandaar dat ik mijn ontdekking deel, in de hoop mijn lezers er een plezier mee te doen.

 

november 24, 2014

Ik had de juiste groeilamp gevonden

Filed under: Kweken — admin @ 11:41 am

Ik had de juiste groeilamp gevonden

 

Nu dat ik al een lange tijd aan het zoeken ben naar de geschikte lampen die ik kan gebruiken in mijn kassen zodat de planten een stuk sneller groeien heeft het mij tijd gekost. Via het internet zijn er een tal van manieren te vinden waarbij ik zonder problemen de juiste groeilamp kan kopen die ik nodig heb zonder dat de kosten te hoog worden via het internet. Ik hoef er de deur niet meer voor uit te gaan en de kosten voor de aanschaf van de lampen zijn via het internet ook nog eens aan de lage kant. Gelukkig voor mij dat ik per toeval op de website terecht ben gekomen want nu dat ik het weet kijk ik maar al te graag bij hun op de website.

 

Via het internet is alles goedkoper

 

Nu dat ik het allemaal via het internet heb gevonden weet ik het maar al te goed dat de kosten voor de aanschaf van de lampen een stuk goedkoper zijn als dat ik ze in de winkel moet vinden en daarbij de zorg dat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan is een stuk handiger geworden voor mij. Ik kan nu mijn eigen werk afmaken terwijl in de tussentijd de bezorger onderweg is om de bestelling bij mij af te geven.

 

Older Posts »

Powered by WordPress