ovkooijpunt ovkooijpunt.nl

december 16, 2014

Op zoek naar de beste fotograaf

Filed under: Uncategorized — admin @ 10:05 am

Wij gaan trouwen en wij zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen Wat ik een van de belangrijkste dingen vind is de fotograaf. Want ik wil natuurlijk zodra de bruiloft voorbij is mijn trouwalbum kunnen openslaan en de hele dag weer opnieuw kunnen beleven. Ik ben er dan ook eens even goed voor gaan zitten om uitgebreid te speuren op internet op zoek naar een fotograaf. En zo kwam ik al snel op deze site terecht en kon ik zelf mijn wensen hierover achterlaten om vervolgens alle offertes van fotografen te kunnen ontvangen om zo op deze manier de beste fotograaf hier uit te kunnen kiezen. Nou dat is nog eens makkelijk en zo ben ik mijn vragen en opmerkingen achter gaan laten op deze site. Maar niet alleen voor een fotograaf ben je hier aan het juiste adres. Ook voor het huren van een zaal, de catering of de DJ kan je hier de offertes voor aanvragen. Nou dat is pas goed geregeld, ik heb mijn aanstaande erbij gehaald en zo hebben wij een groot deel van alle voorbereidingen via deze site kunnen regelen. En dat is wel zo handig en scheelt je een hoop tijd.

 

december 8, 2014

Mijn eigen hottub besteld bij easytubs

Filed under: Overige — admin @ 2:13 pm

Al een aantal jaar loop ik met de gedachte om een hottub te kopen. Een goede vriend van me heeft er sinds een paar jaar één en ik ga vaak naar hem toe om samen de hottub in te gaan. We drinken dan een lekker biertje en zitten zo een hele avond in de hottub. Dit werkt heel ontspannend voor me dus laatst heb ik hem maar eens gevraagd war hij hem gekocht heeft. Hij gaf aan dat hij hem destijds bij easytubs uit Barneveld heeft gekocht. Omdat Barneveld wel redelijk dichtbij is heb ik vorige week besloten om zelf eens bij hun showroom te kijken.

Een ruim assortiment aan verschillende hottubs

Daar aangekomen was ik meteen onder de indruk van het grote assortiment van easytubs. Ik wist niet dat er zoveel verschillende hottubs bestonden. Gelukkig kon een medewerker van easytubs mij haarfijn uitleggen wat de verschillen waren. Zo hebben we samen de ideale hottub voor mijn situatie samengesteld. De prijs viel me reuze mee en daarom heb ik maar meteen een hottub besteld. Als het goed is wordt hij over twee weken bij mij thuis afgeleverd.

december 4, 2014

Zeecontainer huren om in te schaften

Filed under: Verhuur — Tags: , , — admin @ 1:57 pm

Eindelijk is de bouw van mijn eigen huis begonnen. Na jaren bezig zijn geweest met het bedenken en opzetten van de bouw van mijn eigen ontworpen huis is vorige week de eerste paal de grond ingeslagen. Ik ben dan ook reuze enthousiast da het eindelijk is begonnen. Er zal de komende maanden door veel verschillende bouwvakkers aan mijn droomhuis gewerkt worden. Om deze bouwvakkers een zo gunstig mogelijke werkomgeving te bieden ik gekeken of ik een zeecontainer huren kon waar ze in kunnen schaften.

 

Netjes afgeleverd en ook weer opgehaald


Gisteren is de vooraf geprepareerde zeecontainer afgeleverd door Hoek Containerbedrijf bv. Je kan bij dit bedrijf een zeecontainer huren maar je kan er ook één kopen. Omdat ik hem maar tijdelijk nodig heb heb ik gekozen om er één te huren. De zeecontainer is door de leverancier vooraf al aangepast en helemaal ingericht als schaftkeet. Ze hebben er een deur en ramen in gemaakt. Zelf heb ik hem gezellig ingericht met een tafel, stoelen en een koelkast. Zo kunnen de bouwvakkers, met hun vieze schoenen en kleding, mooi in de schaftkeet eten. Als de bouw van mijn huis afgerond is komt Hoek Containerbedrijf de zeecontainer ook weer ophalen.

november 26, 2014

Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

Filed under: Telefonie — admin @ 1:36 pm

Verschillende sim only abonnementen in een handig overzicht

 

Er bestaat een website waarop je allerlei sim only abonnementen naast elkaar kunt leggen en je zodoende handig inzichtelijk kunt krijgen met welk abonnement je het voordeligst uit bent. Dat is heel handig, aangezien je jezelf hier op maandelijkse en op jaarlijkse basis flink veel geld kunt zien te besparen. Ikzelf had bijna de fout gemaakt mee te gaan in wat mijn huidige provider me als aanbod deed na het aflopen van mijn abonnement. Het moge duidelijk zijn dat je dan altijd enkele opties hebt namelijk, want je kunt er voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten met een compleet nieuwe telefoon. De meeste mensen doen dit omdat het voordelig lijkt, je krijgt een gloednieuwe telefoon met een betaalbaar abonnement. abonnementen vergelijken

 

Ik ben blij dit voordeel ontdekt te hebben

 

Voor mij hoefde dit echter niet, want ik was niet geïnteresseerd in een nieuwe telefoon. De mijne deed het namelijk nog prima en ik vind het echt wel een beetje zonde om een nog goed werkzaam artikel zomaar weg te doen, dat zit niet in mijn aard. Mijn provider deed me ook een voorstel tot behoud van de telefoon tegen een gereduceerd tarief. Wat ben ik blij dat ik nog eens rond ben gaan kijken naar andere sim only abonnementen, want daar ontdekte ik dat ik nog eens tien euro per maand goedkoper uit kan zijn. Zulk voordeel wil je graag vernemen natuurlijk, vandaar dat ik mijn ontdekking deel, in de hoop mijn lezers er een plezier mee te doen.

 

november 24, 2014

Ik had de juiste groeilamp gevonden

Filed under: Kweken — admin @ 11:41 am

Ik had de juiste groeilamp gevonden

 

Nu dat ik al een lange tijd aan het zoeken ben naar de geschikte lampen die ik kan gebruiken in mijn kassen zodat de planten een stuk sneller groeien heeft het mij tijd gekost. Via het internet zijn er een tal van manieren te vinden waarbij ik zonder problemen de juiste groeilamp kan kopen die ik nodig heb zonder dat de kosten te hoog worden via het internet. Ik hoef er de deur niet meer voor uit te gaan en de kosten voor de aanschaf van de lampen zijn via het internet ook nog eens aan de lage kant. Gelukkig voor mij dat ik per toeval op de website terecht ben gekomen want nu dat ik het weet kijk ik maar al te graag bij hun op de website.

 

Via het internet is alles goedkoper

 

Nu dat ik het allemaal via het internet heb gevonden weet ik het maar al te goed dat de kosten voor de aanschaf van de lampen een stuk goedkoper zijn als dat ik ze in de winkel moet vinden en daarbij de zorg dat ik er de deur niet voor uit hoef te gaan is een stuk handiger geworden voor mij. Ik kan nu mijn eigen werk afmaken terwijl in de tussentijd de bezorger onderweg is om de bestelling bij mij af te geven.

 

Wat je moet weten voordat je thuis kweken gaat

Filed under: Roken — admin @ 9:59 am

Wat je moet weten voordat je thuis kweken gaat

 

Als je aan het thuis kweken begint, net zoals ik enkele maanden geleden, dan komt er een heel aantal dingen bij kijken waar je echt even aan moet denken. Ik moet zeggen erg tevreden te zijn met alle begeleiding die ik van het internet heb ontvangen. Als je goed zoekt is er op allerlei websites namelijk genoeg te vinden over het hele concept van zelf kweken. Het is niet moeilijk, maar je moet wel weten waar je aan moet denken.

 

Lees je van tevoren goed in

 

Daar blijft het overigens niet bij want ook is het handig te weten waar je de beste spullen kunt aanschaffen. Ik denk zelf dat je het meeste voordeel hebt bij de Grow Expert, dat is de online winkel waar ik eigenlijk alle spullen heb aangeschaft, zoals de kweektent, de druppelaars, de lichten en dergelijke. Ze hebben inderdaad echt de expertise in huis je aan de beste materialen te helpen en bovendien liggen de prijzen er laag, wat het voor de startende kweker dus nog eens aantrekkelijker maakt om er helemaal voor te gaan. Ikzelf had binnen enkele maanden mijn investeringen er al uit en vanaf nu af aan heb ik er dus oprecht alleen nog maar voordeel van en bij.

 

november 23, 2014

Het elektronisch roken is de nieuwe trend

Filed under: Roken — admin @ 10:21 pm

Het elektronisch roken is de nieuwe trend

 

Je kan het nog zo gek niet bedenken of je ziet er iedereen mee lopen. Ik had het in de eerste instantie totaal niet verwacht maar merk het maar al te goed dat ik het graag eerder had willen doen. Zo voel ik me eigen een stuk beter nadat ik de sigaret heb aangeschaft waar ik dan ook diverse smaken in kan toevoegen zonder dat ik het niet lekker vind.

 

De nep sigaret werkte heel erg goed bij mij

 

Nu dat ik het zelf heb gekocht weet ik het maar al te goed dat het ook nog eens goed werkt bij mij. Ik verander wekelijks van de smaken en merk het erg goed aan me eigen dat ik echt kan stoppen met roken en dan over kan gaan naar het elektronisch roken. Sinds dat ik echt gestopt ben met roken voel ik me eigen ook wat beter en kan de smaken van het eten iets beter op de juiste plek krijgen. Aangezien de horeca mijn vak is probeer ik het vol te houden en kan zo de gasten voorzien van de beste smaken. Gelukkig heb ik het toch nog gevonden en hoef me nu geen zorgen meer te maken.

 

Powered by WordPress